EIBER &

Als ondernemer uit Den Haag vinden wij het heel erg tof om met andere Haagse ondernemers samen te werken. Waar wij een passie voor bier hebben, hebben anderen weer hun hart gevonden in iets anders en wij omringen ons graag met mensen die ook urenlang kunnen praten over hun bedrijf. We zijn altijd op zoek naar lokale samenwerkingen om de krachten te bundelen en om iets neer te zetten waar we beiden blij van worden.

 

Hieronder zie je met welke leuke ondernemers wij tot nu toe hebben samengewerkt.

Heb jij ook een onderneming of een leuk idee? Laten we een biertje drinken!

foto's: © Louise Boonstoppel


roast factory

Samen met de lokale koffiebranderij Roast Factory hebben wij een bier gebrouwen: Koffie Dick. Het gezicht achter Roast Factory is Stefan en samen met hem hebben wij een blond bier met zijn koffie uit Kenia gebrouwen. Dit was een exclusief bier met een oplage van 500 liter, maar óók De Baron wordt nog steeds gebrouwen met koffie van Roast Factory. Ook zonder bier is het trouwens een heel lekker bakkie. 


haagse schatten

Als je uit Den Haag komt, dan ken je deze dames vast al: Marlies en Barbara van Haagse Schatten. Haagse Schatten heeft de lancering van Koffie Dick op de voet gevolgd en via de site met wekelijkse blogs gepromoot. En de Haagse Schatten cadeaubon kan je ook bij ons uitgeven! We werken heel graag samen met deze twee, al is het alleen maar voor de gezamenlijke liefde voor Den Haag. 


mr. meowgi

Voor onze merchandise moesten we natuurlijk ook een lokale zeefdrukker hebben. Toen wij op een markt stonden om Eiber te verkopen, stond Yuri daar live te zeefdrukken en hadden we de man voor onze merchandise gauw gevonden. Alle items zijn handgedrukt met milieuvriendelijke inkt. En hoe dun de lijntjes van onze Eiber ook zijn, hij staat er prachtig op! 


alexanderhoeve / annelies v.d. ende

Één van onze grootste wensen was: Een eigen bierkaas. En door de samenwerking met Annelies van den Ende van Alexanderhoeve is dit gelukt! Een jong belegen kaas met ons bier De Baron erin. Ontzettend lekker. Wil je deze kaas proeven? Bierkaas De Baron is exclusief verkrijgbaar bij Alexanderhoeve / Annelies van den Ende in de Bankastraat 44, Den Haag.


the hague boat

Of wij een bierproeverij kunnen geven op een boot? Maar natuurlijk! Dit was een hele gave samenwerking (en een terugkerende). Samen met The Hague Boat geven wij deze unieke bierproeverijen, terwijl we ons door de prachtige grachten van Den Haag laten varen. 

 

Volgende editie: 28 juni 2019

 

 


URBANFARMERS

Ons zomerbier van 2018, Kombi, is gebrouwen met komkommer en citroenbasilicum uit de kas van UrbanFarmers. Deze kas was gevestigd bovenop een groot gebouw aan de Televisiestraat in Den Haag en was tevens de grootste stadsboerderij van Europa (momenteel is UrbanFarmers niet meer in Den Haag gevestigd). UrbanFarmers houdt zich bezig met duurzaamheid en wij hadden al een tijd het idee om een bier te brouwen in samenwerking met dit bedrijf. We zijn ontzettend blij met het resultaat van dit zomerbier en deze samenwerking! 


haagse harde

Door Julien van Haagse Harde hebben wij een worst laten maken met ons bier erin! Julien maakt zelf gedroogde worsten met biologisch varkensvlees en met ingrediënten die zo lokaal mogelijk zijn. Wij vonden het natuurlijk een tof idee om een worst te maken met Eiber Bier erin verwerkt. De worsten zijn gemaakt met De Baron (en kardemom, peper en zout). Lekker voor naast het bier.

 

Of je bier lust! is nu verkrijgbaar.


THE CHOCOLATE SHOP

Samen met The Chocolate Shop hebben wij een foodpairing met bier & chocolade georganiseerd. Drie soorten chocolade, samen met onze drie Eiber Bieren. Een gedurfde combinatie, maar tegelijkertijd een hele geslaagde combinatie. The Chocolate Shop verkoopt Bean-to-bar chocolade en wij zijn heel enthousiast over deze samenwerking. Dat smaakt zeker naar meer! 

 


chef diego

Bier en burgers, altijd een goede combinatie. Op 7 en 8 april 2017 serveerde Chef Diego in het Haagse Capriole café ter ere van zijn 15.000ste hamburger 100 Limited Edition hamburgers inclusief een exclusief Chef Diego Eiber Bier! 


de règÂhs

Toen ons Eiber-avontuur net begon, kwamen we in contact met de mannen van De Règâhs. 'Of we niet iets samen kunnen doen, want onze nieuwste cd gaat 'De Bierbar van Sevilla' heten!' Louise heeft op een blauwe maandag weleens als figurant in de clip van De Règâhs gespeeld, dus de Haagse Flamingogroep was ons zeker bekend. Met hun heerlijke Haagse liedjes vol humor gingen we voor de lancering van hun album op een (party)tramtour door Den Haag, met uiteraard genoeg Eiber aan boord.


de gekke geit

Natuurlijk kan Hostel The Hague - De Gekke Geit niet aan ons lijstje ontbreken. Sinds het begin van Eiber hebben wij hier voor onze bieren supergezellige lanceringsfeestjes kunnen geven. Knus, gezellig, leuke mensen en meer dan genoeg bier! 


.... EN NOG MEER.

We zitten niet stil en zijn op dit moment bezig met weer hele gave samenwerkingen waar we erg enthousiast van worden. Daarover later zeker meer!

 

En natuurlijk staan we altijd open voor andere gave ideeën. Word jij onze volgende samenwerking? Stuur een mail naar info@eiberbier.nl !