Bierproeverij DOOR eiber bier


BIERPROEVERIJ DEN HAAG

bierproeverij-eiber-bier-den-haag

MEER DAN BIER PROEVEN

EIBER verzorgt graag een bierproeverij om je een inkijk te geven in de wereld van bier. Tijdens de proeverij leer je op een andere manier naar bier te kijken. Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat je als eindgebruiker er van kan gaan genieten? Je gaat het bier bekijken, ruiken en proeven. Op deze manier proef je verschillende uiteenlopende bieren in proefglazen van 10 cl. Daarnaast horen jullie de leukste weetjes en de mooiste anekdotes over het bier dat je drinkt. De ingrediënten, het brouwproces en de geschiedenis van bier komen allemaal aan bod! De proeverij zal ongeveer een uur duren.

 

LOKALE BIEREN

Voor de bierproeverij gebruiken we graag bieren die lokaal gebrouwen worden, want waarom zouden we immers bier van ver drinken terwijl er in de buurt zulke mooie bieren gemaakt worden?! Wilt u liever een andere selectie bieren is dat natuurlijk wel mogelijk!

 

LOCATIE
EIBER Bier beschikt over een mooie locatie in Den Haag waar de proeverij gegeven gaat worden. Wij bevinden ons op de 6e etage in het pand van The New Farm op de Televisiestraat 2F. Vanaf hier geniet je naast de bieren ook van het prachtige uitzicht over onze stad! 

bierproeverij-den-haag-eiber-bier
Locatie bierproeverij Eiber Bier: Haags Hoog
bierproeverij-den-haag-eiber-bier
Bier proeven met een prachtig uitzicht over Den Haag

'' Wat heeft Jasper een superleuke bierproeverij gegeven. Ik ben zelf meer een wijndrinker, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar dit heeft mij echt verrast! Ik heb een gezellige én leerzame avond gehad.'' 

- Merel

tarieVEN bierproeverij

Deze tarieven kunnen verschillen o.b.v. jullie wensen + EXTRA OPTIES (zie hieronder).

Neem contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina!

4 bieren € 17,50 per persoon
6 bieren € 22,50 per persoon
8 bieren € 26,50  per persoon

Voorwaarden:

- Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.

 

- Minimum aantal deelnemers: 6 personen. Mocht u een proeverij voor minder personen willen boeken, dan betaalt u voor 6 personen.


EXTRA OPTIES BIERPROEVERIJ


KAAS + WORSTPLANK

bierproeverij-eiber-bier-den-haag

Ook wat te eten naast het bierdrinken?  Je kan een extra (bier)kaas + (bier)worstplank voor de deelnemers erbij boeken. Met o.a. onze bierworst, gemaakt met ons eigen bier De Baron. 

  •  € 3,50 p.p.

BEDRIJFSUITJE

bierproeverij-eiber-bier-den-haag

Een bierproeverij als ontspannen onderdeel van jullie bedrijfsuitje? Dat doen wij graag! Vraag naar de mogelijkheden en dan maken we een op maat gemaakte bierproeverij voor jullie.

  • Prijs afhankelijk van de wensen + aantal personen & bieren.

BOOTtocht

bierproeverij-eiber-bier-den-haag

Grote groep van 15 personen of meer? Dan kan je kiezen voor een bierproeverij op de rondvaartboot van The Hague Boat. Vaar tijdens een 1,5 uur durende boottocht door de grachten van Den Haag. 

  • Vanaf € 30,- p.p. incl bierproeverij (4 bieren) en afhankelijk van beschikbaarheid.

'' De welbekende 3 L'en: Leuk, Lekker en Leerzaam! ''

- Marlies (Haagse Schatten)

BIERPROEVERIJ aanvragen


Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende aanvraag te doen voor een bierproeverij en om te kijken of de datum nog beschikbaar is.

Wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op!

bierproeverij-den-haag-eiber-bier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


'' Heel erg bedankt Jasper, voor het verzorgen van de bierproeverij. Mijn gasten vonden het erg leuk en ook ik was dik tevreden! '' 

- ClemenceVolg EIBER op Facebook. & Instagram.