Bierproeverij DOOR eiber bier


BIERPROEVERIJ INFORMATIE

MEER DAN BIER PROEVEN

EIBER verzorgt graag een bierproeverij om je een inkijk te geven in de wereld van bier. Tijdens de proeverij leer je op een andere manier naar bier te kijken. Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat je als eindgebruiker er van kan gaan genieten? Je gaat het bier bekijken, ruiken en proeven. Op deze manier proef je verschillende uiteenlopende bieren in proefglazen van 10 cl. Daarnaast horen jullie de leukste weetjes en de mooiste anekdotes over het bier dat je drinkt. De ingrediënten, het brouwproces en de geschiedenis van bier komen allemaal aan bod! De proeverij zal ongeveer een uur duren.

 

LOKALE BIEREN

Voor de bierproeverij gebruiken we graag bieren die lokaal gebrouwen worden, want waarom zouden we immers bier van ver drinken terwijl er in de buurt zulke mooie bieren gemaakt worden?! Wilt u liever een andere selectie bieren is dat natuurlijk wel mogelijk!

 

LOCATIE IN OVERLEG
EIBER Bier beschikt (nog) niet over een eigen brouwerij of proeflokaal, maar indien u dit wenst kunnen wij de locatie van Brouwerij Scheveningen gebruiken voor de proeverij (afhankelijk van de beschikbaarheid). Uiteraard kan de proeverij ook bij u thuis, werk of een andere locatie plaatsvinden. 

 

Voorwaarden:

- Deelnemers moeten ouder zijn dan 18 jaar.

- Minimum aantal deelnemers: 6 personen. Mocht u een proeverij voor minder personen willen boeken, dan betaalt u voor 6 personen.

 

Prijslijst

4 bieren € 15,- p.p
6 bieren € 20,- p.p.
8 bieren € 25,- p.p.

EXTRA OPTIES:

- Eiber bierkaas & bierworstplank ( + €3,50 p.p.)

- Grote groep van 15 personen of meer? Ga mee met de boot bij The Hague Boat en vaar tijdens een 1,5 uur durende vaartocht, met de proeverij aan boord, door de grachten van Den Haag. ( vanaf €30,- p.p. en afhankelijk van beschikbaarheid)

- Zelf een leuk idee?

 

Vraag naar de mogelijkheden! 

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende aanvraag te doen voor een bierproeverij en om te kijken of de datum nog beschikbaar is.

Wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op!


OP DIT MOMENT KAN ER VANWEGE OMSTANDIGHEDEN GEEN BIERPROEVERIJ WORDEN GEBOEKT BIJ EIBER BIER T/M SEPTEMBER

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


'' De welbekende 3 L'en: Leuk, Lekker en Leerzaam! ''

- Marlies (Haagse Schatten)


'' Wat heeft Jasper een superleuke bierproeverij gegeven. Ik ben zelf meer een wijndrinker, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar dit heeft mij echt verrast! Ik heb een gezellige én leerzame avond gehad.'' 

- Merel


'' Heel erg bedankt Jasper, voor het verzorgen van de bierproeverij. Mijn gasten vonden het erg leuk en ook ik was dik tevreden! '' 

- ClemenceVolg EIBER op Facebook. & Instagram.