Bierproeverij DOOR JASPER


EIBER Bier is natuurlijk niet het enige bier dat te verkrijgen is. Er zijn vele uiteenlopende geuren, kleuren en smaken. Daarnaast heeft elk bier zijn eigen geschiedenis, elk type zijn eigen verhaal. Mensen die geen bier lusten bestaan niet, zijn wij van mening. Met zoveel diversiteit is er voor ieder wat wils! EIBER verzorgt graag voor u een bierproeverij om u een inkijk te geven in de wereld van bier.

 

Tijdens de proeverij leert u op een andere manier naar bier te kijken. Wat gaat er allemaal aan vooraf voordat u als eindgebruiker er van kan gaan genieten? U gaat het bier bekijken, ruiken en proeven. Op deze manier proeft u verschillende uiteenlopende bieren in proefglazen van 10 cl. Daarnaast hoort u de leukste weetjes en de mooiste anekdotes over het bier dat u drinkt. De ingrediënten, het brouwproces en de geschiedenis van bier komen allemaal aan bod! 

 

Voor een bierproeverij gebruiken we graag bieren die lokaal gebrouwen worden, want waarom zouden we immers bier van ver drinken terwijl er in de buurt zulke mooie bieren gemaakt worden?! Wilt u liever een andere selectie bieren is dat natuurlijk wel mogelijk!

 

Een bierproeverij is in de eerste plaats genieten van de gevarieerde smaken die het biedt en natuurlijk de gezelligheid. De proeverij is nadrukkelijk ook geschikt voor mensen die beweren geen bier te lusten. Die uitdaging ga ik graag aan omdat bier zoveel verschillende smaken biedt dat er voor iedereen wel een smaak tussen zit.

 

EIBER Bier beschikt niet over een proeflokaal of locatie waar de proeverij standaard gegeven kan worden. De proeverij kan dus bij u thuis plaats vinden, maar een andere locatie is natuurlijk ook bespreekbaar.

 

Uiteraard moeten deelnemers ouder dan 18 jaar zijn.

Minimum aantal deelnemers: 6 personen. Mocht u een proeverij voor minder personen willen boeken, dan betaalt u voor 6 personen.

 

Prijslijst

4 bieren 1 uur € 15,- p.p
6 bieren 1,5 uur € 20,- p.p.
8 bieren 2 uur € 25,- p.p.

Vul onderstaand formulier in om een vrijblijvende aanvraag te doen voor een bierproeverij en om te kijken of de datum nog beschikbaar is. Wij nemen zo gauw mogelijk contact met je op!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


'' De welbekende 3 L'en: Leuk, Lekker en Leerzaam! ''

- Marlies (Haagse Schatten)


'' Wat heeft Jasper een superleuke bierproeverij gegeven. Ik ben zelf meer een wijndrinker, dus ik wist niet wat ik moest verwachten, maar dit heeft mij echt verrast! Ik heb een gezellige én leerzame avond gehad.'' 

- Merel


'' Heel erg bedankt Jasper, voor het verzorgen van de bierproeverij. Mijn gasten vonden het erg leuk en ook ik was dik tevreden! '' 

- Clemence


Volg EIBER op Facebook. & Instagram.