basisbieren


hof blond | de baron | zeer hoppig bier | ACHTER DE DUINEN


Voor specials: Zie hieronder

HOF BLOND  6.4 %

Ons eerste bier en een goede doordrinker! Een blond bier van hoge gisting. Hof Blond heeft een fruitig aroma, een licht bittere aanzet en een aangename zoete afdronk. Dit bier is gebrouwen met drie verschillende soorten hop; Saaz, Hercules en Cascade.

 

De naam verwijst uiteraard naar onze mooie hofstad.

 


DE BARON  6.8 %

 

Een ode aan baron Hendrik Hop, de grondlegger van het Haagsche Hopje. Het bier is geïnspireerd op de ingrediënten van dit snoepje. De Baron is een donker bier gebrouwen met in Den Haag gebrande koffie van Roast Factory. Het bier heeft een lichtzoete smaak van karamel en een volle afdronk.

 

Maar let op, verwacht geen vloeibaar snoepgoed, we willen natuurlijk wel dat het blijft smaken naar bier!                                                                                                      


ZEER HOPPIG BIER 6.5 %

Het bier draagt de letters ZHB wat voor het bier verwijst naar Zeer Hoppig Bier. Een IPA met de kenmerkende hoparoma's van citrus en zwarte bes en een flinke bitterheid. Een bier met vijf bijzondere soorten hop: El Dorado, Willamette, Green Bullet, Aurora & Galena.

 

De letters staan tevens als verwijzing naar de Zuid-Hollandse Bierbrouwerij in Den Haag. Van 1881-1974 één van de grootste brouwerijen van Nederland.

 


ACHTER  DE DUINEN 4.5 %

Deze American Wheat Ale is in tegenstelling tot traditionele witbieren steviger en hoppiger van smaak. De verschillende hoppen in het bier zorgen voor een lichte bitterheid en aroma's van citrus en tropisch fruit.

 

Drink deze American Wheat Ale op een zonnig terras achter de duinen. Of ervoor, dat mag natuurlijk ook.

 


specials


kleintje eiber | kombi | winterbaron | koffie dick


Dorst gekregen van het lezen en benieuwd waar wij allemaal verkrijgbaar zijn? Kijk dan bij onze VERKOOPPUNTEN of bestel direct via de WEBSHOP


Volg EIBER op Facebook. & Instagram.