de bieren van eiber


Hieronder lees je meer over onze vier basisbieren Hof Blond, De Baron, Zeer Hoppig Bier en Achter De Duinen. Daarnaast brouwen wij ook geregeld specials, zoals onze seizoensbieren Kombi en Winterbaron.

 

Eiber Bier brouwt graag smaakvolle bieren, maar zonder al te extreme smaakexplosies. Goede basisbieren en af en toe een mooi exclusief bier, waarbij wordt geëxperimenteerd met lokale ingrediënten en verrassende combinaties. Een mooi voorbeeld hiervan is Koffie Dick. Dit bier was in het najaar van 2017 verkrijgbaar en hebben wij in samenwerking met koffiebranderij Roast Factory gebrouwen. Deze combinatie resulteerde in een blond tarwebier met een fruitige cold brew koffie. Ook hebben wij een zomerbier gebrouwen met ingrediënten van UrbanFarmers, de voorheen grootste stadsboerderij van Europa. Het bier heet Kombi en is een Session Ale. 

 

Daarnaast streven wij altijd naar een connectie met Den Haag met de door ons gebrouwen bieren. Eiber haalt veel inspiratie uit de verhalen over deze stad, zowel uit het heden als het verleden.

 

Bier voor zowel de Hagenaar, als de Hagenees.

Maar voornamelijk voor iedereen die van een goed glas speciaalbier houdt.

 


basisbieren


hof blond | de baron | zeer hoppig bier | ACHTER DE DUINEN


specials


kombi | winterbaron | koffie dick


Dorst gekregen van het lezen en benieuwd waar wij allemaal verkrijgbaar zijn? Kijk dan bij onze VERKOOPPUNTEN of bestel direct via de WEBSHOP


Volg EIBER op Facebook. & Instagram.