Eiber onderdeel van Haagse Schatkist + kaart | Haagse Schatten

Na het  succes van de Haagse schatten survivalpakketten, een initiatief van Eiber Bier, Roast Factory en Haagse Schatten tijdens de corona lockdown, is er weer een nieuwe box! Haagse Schatten hebben de smaak te pakken gekregen en opnieuw een pakket voor jullie samengesteld.

 

Haagse schatkist

Een pakket dat enkel weer bestaat uit lokale producten en waarmee je de aangesloten Haagse ondernemers dus direct steunt. Onder andere Roast Factory, The Chocolate Shop, Lekker Brood, Filya en natuurlijk Eiber Bier zitten in dit toffe pakket! 

 

Haagse Schatkaart
Die Haagse Schatten zitten niet stil. Naast de box, hebben zij ook een Haagse Schatkaart gemaakt, waarbij alle aangesloten Haagse Schatten op staan. Zodat je de allerfijnste en leukste plekjes van Den Haag kan ontdekken! Deze kaart is verkrijgbaar bij alle Haagse Schatten.

 

Voor meer info:

 

www.haagseschatten.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0